Kje smo

S svojo lego med Zadrom (96 km), Šibenikom (22 km), Splitom (96 km), Skradinom (19 km), Drnišem (11 km) in Kninom (35 km) ter ob razvitem prometnem omrežju, je ETNOLAND Dalmati lahko dostopen.
Nahajamo se v Pakovem selu, le 10 minut vožnje od Narodnega parka Krka.

IZ SMERI SPLITA (96 km, 1:10 h)

Izstop iz mesta – cesta E71 – tunel Klis-Kosa – izvoz avtocesta A1 (smer Rijeka - Zagreb) – izvoz Šibenik – levo za Drniš – Lozovac, Konjevrate – Pakovo Selo.

Po izstopu iz Splita vozite po cesti E71 skozi tunel Klis-Kosa, da pridete do izvoza na avtocesto A1 (smer Rijeka – Zagreb). Vozite naprej po avtocesti do izvoza Šibenik, za cestninsko postajo na izvozu Šibenik zavijte v križišču levo in spremljajte smerokaz za Drniš. Za tunelom vozite po glavni cesti skozi Lozovac in Konjevrate.
Za tablo Pakovo Selo zavijte levo in čez 400 m na desni strani ceste boste zagledali parking ETNOLAND-a Dalmati.

IZ SMERI ŠIBENIKA (22 km, 0:20 h)

Izstop iz mesta – Bilice, Lozovac, Konjevrate - Pakovo Selo

Po izstopu iz Šibenika vozite v smeri NP Krka, skozi Bilice, Lozovac in Konjevrate.
V Lozovcu ne spremljajte več smerokazov za NP Krka, temveč nadaljujte naravnost po glavni cesti. Za tablo Pakovo Selo zavijte levo in čez 400 m na desni strani ceste boste zagledali parking ETNOLAND-a Dalmati.

IZ SMERI ZADRA (96 km, 1:00 h)

Izstop iz mesta – izvoz avtocesta A1 (smer Šibenik - Split) – izvoz Šibenik – levo za Drniš – Lozovac, Konjevrate - Pakovo Selo

Po izstopu iz Zadra izberite izvoz na avtocesto – smer Šibenik-Split. Vozite naprej po avtocesti do izvoza Šibenik, za cestninsko postajo na izvozu Šibenik zavijte v križišču levo in spremljajte smerokaz za Drniš. Za tunelom vozite po glavni cesti skozi Lozovac in Konjevrate.
Za tablo Pakovo Selo zavijte levo in čez 400 m na desni strani ceste boste zagledali parking ETNOLAND-a Dalmati
Theme park
ETNOLAND DALMATI
Oštarija 9
Pakovo Selo, Drniš
Croatia


DirectionsAddress
 
RAZDALJE: